«Регіонали» офіційно підтвердили загибель Януковича-молодшого

«Регіонали» офіційно підтвердили загибель Януковича-молодшого

Прес-служба Партії регіонів офіційно підтвердила інформацію про загибель Віктора Януковича-молодшого. Політрада регіоналів висловила свої співчуття родині загиблого.

Джерело: Відомості

У партії наголосили, що Віктор Янукович був одним з наймолодших депутатів Ради від ПР і завжди любив швидкість та екстрим. 

«20 березня трагічно обірвалося життя нашого колеги, колишнього народного депутата України від Партії регіонів, одного з наймолодших представників депутатського корпусу у Верховній Раді V-VII скликань Віктора Вікторовича Януковича. У момент загибелі йому було всього 33 роки», — йдеться у повідомленні на сайті Партії регіонів.

Молодшого сина екс президента поховали сьогодні, 23 березня, у Криму. Як повідомляє ТСН з посиланням на власні джерела, похорони відбулися у Севастополі.

Водночас, російський канал повідомляє LifeNews, що Януковича-молодшого відспівували у храмі, після чого поховали на військовому кладовищі. Тіло загиблого привезли з Сімферополя, куди його в свою чергу чартерним рейсом доставили з Росії.

Як повідомлялося раніше, ДТП за участю колишнього депутата сталася ввечері 20 березня на акваторії озера в районі північної частини острова Ольхон в Росії. Авто з водієм і п'ятьма пасажирами провалилося під воду. Повідомлялося, що водій загинув, а пасажирам вдалося врятуватися.  

Loading...