Окунська розповіла російським ЗМІ, як втікала у Париж від Тимошенко

Окунська розповіла російським ЗМІ, як втікала у Париж від Тимошенко

Екс-дружина Сергія Власенка Наталія Окунська стала героїнею програми на російському телеканалі «НТВ».

Джерело: Відомості

«Жінка з чорного списку Авакова, Власенка і Тимошенко», «біженка з України» та «ворог Залізної Юлі» — це далеко не повний перелік означень, якими охрестили багатостраждальну матір Окунську під час 40-хвилинного оповідання про «втечу від Тимошенко», розповідає «Таблоїд».

По-перше, виявляється, Наталія до Парижа втікала, а не просто поїхала відпочивати з дітьми, як писала у соцмережі влітку.

По-друге, Окунську, за її словами, розшукує СБУ та МВС на чолі з Наливайченком та Аваковим.

І по-третє, протягом всієї програми «Русские сенсации» Наталя обіцяла розкрити компромат на Тимошенко, в обмін на який вона начебто і отримала політичний притулок у Франції, але нічого нового по суті не сказала.

«Про те, що я їхала, не знала жодна людина. Я нічого не зважувала, я просто втікала», — розповіла росіянам Наталя про свою «втечу» до Парижа.

«Ледь не під страхом смерті мала бігти за кордон. Країна мене не захистила… Юлія Володимирівна не пробачає ніколи і нікого», — кілька разів повторювала колишня фотомодель.

На камеру «НТВ» Наталя обурювалася через війну в Україні та неможливість спілкуватися з росіянами.

«Чому я маю ненавидіти Росію? Але перебуваючи в Україні, спілкуватися з росіянами – нереально, ти одразу стаєш вигнанцем, ворогом народу… Мені просто хотілося, щоб мене всі забули», — поскаржилася Окунська.

З її слів, до Франції вона втікала у самому лише спортивному костюмі, без грошей, житла та знайомих. «Я пройшла справжнісіньке чистилище, я пройшла все», — заявляє Наталія.

Також Окунська наполягає, що головним її ворогом був навіть не Власенко, а сама Тимошенко, яка мстилася за свого фаворита.

«Вона мала взяти його за вухо і сказати: «Чуєш ти, козел, твоя дочка, ти її зробив – іди плати аліменти!» — упевнена Наталя.

Не могла не згадати Окунська і про побиття і про те, як її забирала швидка. Також це на камеру підтвердили її діти, як і раніше.

Також екс-модель пожалілася, що як тільки до влади прийшов друг Власенка Аваков, на неї почався ще більший пресинг, стежка та прослуховування.

І що найцікавіше, Окунська натякнула, що Аваков байдужий до гарних жінок, але небайдужий до чоловіків, зокрема – Власенка.

Коли Порошенко став президентом, Окунська сподівалася на захист. Однак президент її теж розчарував.

Коли ж їй почали шити кримінал, Окунська злякалася та вирішила втекти, а не просто поїхати до Парижа, як подавалося це спочатку.

«Це був тваринний інстинкт. Це не було зважене рішення. На прийняття рішення було два дні», — запевнила вона.

«Я схопила дітей, і мені було все одно куди. Я знайшла вікно у юриспруденції, щоб абсолютно легально вивезти дітей… Я розуміла, що я більше не повернуся. Я корінна киянка, і це було страшно, бо воно раптом стало усе чужим. Країна стала чужою, вона мене не захистила, навіть на рівні законів… Я кинула усе, мій одяг, мій посуд, все залишилося там», — бідкалася Наталя на камеру «НТВ».

Якимсь чином Окунська «без знайомих у Парижі» змогла знайти житло, а потім ще й отримати посвідку на життя у Франції. Наталя запевнила, що французи пішли їй назустріч в обмін на інформацію про Тимошенко. Однак що саме вона розповіла, залишилося незрозумілим.

І наостанок жінка додала, що повернеться на батьківщину лише якщо припиниться війна та Леді Ю забуде про неї. 

Loading...