Дніпропетровських чиновників запідозрили у фінансуванні терористів

Посадові особи Дніпропетровської обласної державної адміністрації підтримують збройні злочинні угруповання, що діють в Донецькій і Дніпропетровській областях.

Джерело: Відомості

Про це заявив під час брифінгу глава Служби безпеки України Валентин Наливайченко, передає УНН.

«І злочинне угруповання, яке діяло в Донецькій і Дніпропетровській областях, і бандити, які застосовували зброю проти правоохоронців, і бандити, які викрадали людей — це єдине організоване злочинне угрупування, єдина банда. Саме вона звертається, а іноді навіть отримує підтримку, а ми обґрунтовано підозрюємо фінансування посадовими особами Дніпропетровської обласної державної адміністрації», — сказав Наливайченко.

Він також додав, що «за спільною нарадою і за дорученням президента України, генерального прокурора зараз генпрокурор ухвалив рішення про об'єднання всіх кримінальних проваджень: і вбивство офіцера СБУ, і викрадення наших громадян, які були до цього».

«Ми чітко розуміємо, що злочинне угруповання, яке діяло у Волновасі, Донецькій та Дніпропетровській областях, і бандити які застосовували зброю проти правоохоронців, і бандити які викрадали людей, це єдине злочинне угруповання. Саме вона отримує підтримку від високопоставлених посадовців Дніпропетровської обласної ОДА», — повідомив Наливайченко.

З його слів, двоє посадовців були допитані в рамках кримінального провадження. 

Loading...