Курсантам військово-морської академії Нахімова заборонили покидати Крим

Курсанти Академії військово-морських сил імені Нахімова, які залишилися у Криму після анексії та перейшли на сторону окупанта, дали підписку про невиїзд за територію півострова.

Джерело: Відомості

Про це в ефірі одного з центральних телеканалів України розповіли їхні колишні товариші по службі, які переїхали до Одеси, пише «Крим.Реалії».

«Вони не можуть приїхати і зустрітися з нами. Коли ми виїжджали, вони написали розписку про невиїзд за територію Росії і навіть за територію Криму», – повідомив один із курсантів. Він також додав, що севастопольські курсанти можуть переміщатися лише по території Кримського півострова, далі – заборонено.

Також за інформацією курсантів Івана, Владислава та Олексія, які наразі служать в Одесі, вони продовжують спілкуватися з колишніми товаришами по службі на анексованій території.

«Ми перебуваємо по різні сторони, але ми згадуємо роки, коли ми вчилися і жили разом в одній казармі. Якийсь час ми не спілкувалися, але вони наші товариші і ми підтримуємо зв'язок», – сказали одеські курсанти. 

Loading...