Полковник СБУ вимагав хабарі за оформлення перепусток у зону АТО

Головна військова прокуратура за матеріалами СБУ розпочала кримінальне провадження за фактами вимагання та отримання окремими службовцями правоохоронних органів неправомірної вигоди за оформлення перепусток у зону АТО.

Джерело: Відомості

Про це повідомили у прес-службі ГПУ.

19 березня в результаті проведених слідчими Головної військової прокуратури та співробітниками СБУ заходів на гарячому після одержання неправомірної вигоди за оформлення чергової партії перепусток затримано керівника координаційної групи при одному з секторів Штабу АТО полковника СБУ.

Під час слідчих дій у службовому кабінеті та за місцем тимчасового проживання затриманого, окрім предмету хабара, вилучено ще понад 120 тис. грн.

Краматорський міський суд 21 березня 2015 року задовольнив клопотання Управління нагляду за додержанням законів об’єднаними силами антитерористичної операції Головної військової прокуратури та обрав вказаному високопоставленому військовослужбовцю запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

«Корупційна схема незаконного збагачення знищена, вживаються заходи для встановлення та притягнення до відповідальності інших її учасників», — сказано у повідомленні.

Досудове розслідування триває.

Loading...