Лучан старшого віку безплатно навчають комп’ютерній грамоті

Лучан старшого віку безплатно навчають комп’ютерній грамоті

В Луцьку започаткувати безкоштовні навчання роботі за комп’ютером для людей старшого віку.

Джерело: Відомості

В приміщенні наукової бібліотеки імені Олени Пчілки, що знаходиться у Луцьку, відбуваються двотижневі безкоштовні комп’ютерні курси. Учнями на них є люди старшого віку, які бажають навчитись роботі за комп’ютером.

«Наша мета — навчити старше покоління працювати за комп’ютером та використовувати сучасні технічні можливості в побуті, – розповіла Юлія Вусенко, керівник ініціативної групи об’єднання «Самопоміч». – Ми розуміємо, що в інформаційний вік вміння користуватись комп’ютером є необхідним, але не всі старші люди можуть собі дозволити дорогі курси. І ми вирішили об’єднати зусилля та організували безкоштовні курси».

У програмі занять передбачено вивчення функціонування комп’ютера, робота в мережі Інтернет, комунікації за допомогою Skype, користування соціальними мережами.

«Я сердечно вдячна всім, хто організував ці курси, – говорить відвідувачка курсів Тетяна Клименко. - Нам дуже сподобалось заняття. Такі комп’ютерні навики в наш час має мати кожна людина».

Всі старші люди мають можливість долучитись до навчання і почати отримувати знання і вміння для роботи з комп’ютером. Безкоштовні курси, організовані громадським об’єднанням «Самопоміч», діятимуть на постійній основі. 

Loading...