В одеському виші викладач вдарив студента за проукраїнські погляди

Викладач в університеті більше не працює.

Джерело: Відомості

Викладач одеського університету дав ляпасу студенту за проукраїнські висловлювання в соцмережі. Чоловік образився на те, що студент не погодився з його баченням трагічних подій в Одесі, які закінчились масовою загибеллю людей в будинку профсоюзів. 

Викладач обізвав студента та спробував побити. Тепер оцінку діям працівника вишу дають правоохоронці, йдеться в сюжеті ТСН.

На тій парі студент та викладач побачилися вперше. Почувши знайоме прізвище під час переклички, працівник вишу зрозумів, що перед ним той самий хлопець, який залишив коментар на його сторінці в соцмережі.

«Я назвав своє прізвище, після чого він сказав, цитую дослівно, наступне: а, так це той студент, гнида бендерівська, який погрожував мені розправою, ну так давай, вдар мене. Я сказав, що погроз з мого боку не було. Тоді він сказав, ну тоді я тебе вдарю», — розповідає студент.

Спроба вдарити опонента була невдалою, викладач лише зачепив хлопця, а основний удар отримала його сусідка. Саме дівчина і написала заяву до міліції.

Викладач у виші більше не працює, він визнав свою провину та написав заяву про звільнення, каже декан факультету. Скандальний інцидент в аудиторії вважає віддзеркалюванням протиріч у суспільстві.

Утім, визнає, що викладач таки перейшов межу. Зі свого боку, викладач журналістів уникає і коментувати інцидент відмовляється. 

Loading...