Голова «Укртранснафти» забарикадувався, щоб уникнути звільнення

Відсторонений голова «Укртранснафти» не захотів покидати свій офіс, забарикадувався і не пускав свого наступника.

Джерело: Відомості

Допустити нового керівника «Укртранснафти» Юрія Мірошника вдалося тільки вибивши двері, передає Olinews».

Коли Мірошник прибув в офіс компанії за адресою щоб зайняти своє робоче місце, менеджмент на чолі з відстороненим Лазорко забарикадувався в будівлі.

«Група осіб у цивільному одязі (орієнтовно 20 чол.) розбарикадували приміщення, в якому замкнулися Лазорко і його оточення. За попередніми даними, в ході «з'ясування стосунків» постраждав один з охоронців. Його відвезли в кареті «швидкої». Юрій Мірошник зайшов у кабінет керівника компанії», — передає з місця подій кореспондент Oilnews.

Пізніше Олександр Лазорко покинув офіс «Укртранснафти». Перед від'їздом він заявив, що «не розуміє претензій» з боку Наглядової ради компанії.

«Я щодня спілкуюся з керівництвом «Нафтогазу», з міністром (енергетики та вугільної промисловості Володимиром Демчишиноим) і до цієї хвилини мені ніхто не пред'являв звинувачення в якихось злочинах і в бездіяльності. У зв'язку з цим, зараз я попрошусь на зустріч до міністра, керівника НАК, і попрошу їх озвучити причини відсторонення», — сказав Лазорко.

Нагадаємо, наглядова рада ПАТ «Укртранснафта» сьогодні відсторонила її керівника Олександра Лазорка.

Раніше повідомлялося, що голова Міненерго Володимир Демчишин збирався ініціювати звільнення Олександра Лазорка за розтрати на зберігання технологічної нафти на потужностях групи «Приват».

«Міністру стало відомо, що у 2015 р. вартість за зберігання державної нафти була підвищена в 2 рази до 6,4 грн/т, на сьогодні «Укртранснафта» щодня платить близько 2,5 млн грн за зберігання», — повідомляло джерело газети «Дзеркало тижня».

За його словами, міністр вважає це неприпустимим, у зв'язку з чим 13 березня анонсував Олександру Лазорку намір звільнити його з займаної посади. Це спровокувало скандал з боку лідерів групи «Приват».

Loading...