Валерій Леонтьєв зізнався, скільки зробив пластичних операцій

Валерій Леонтьєв зізнався, скільки зробив пластичних операцій

Сьогодні, 19 березня, легендарному російському співаку Валерію Леонтьєву виповнилося 66 років.

Джерело: Відомості

Він як і раніше багато гастролює, веде активний спосіб життя і поки що не збирається на пенсію. Але журналістам не дає спокою одне питання — скільки пластичних операцій за своє життя він зробив?

Сьогодні Валерій Якович вирішив нарешті відповісти на питання, яке цікавить російську пресу — як йому вдається підтримувати себе в такій чудовій формі. По-перше, співак сказав, що обмежує себе в їжі: «У мене немає дієт, я кожен день довго займаюсь спортом, не рахуючи репетицій і концертів, і кожен день елементарно недоїдають. Не жеру я, розумієте? У сенсі — голодую», — цитує Леонтьєва Viva.

По-друге, співак ретельно стежить за своїм обличчям: «Я робив зовсім не так багато пластики, як мені з якоюсь кричущою насолодою приписують, більше того — вже багато років як відмовився від цього способу коригувати свою зовнішність. Я стежу за собою — так, іноді з домішкою жорсткості і фанатизму, але не тому, що мені так уже подобається споглядати себе в дзеркалі, аж ніяк! У мене і дзеркал-то в тій частині життєвого простору, який не пов'язаний зі сценою, не буває зовсім.

Я роблю це, тому що хороша зовнішність артиста — обовязок перед глядачем. Ніщо так не вбиває людину усвідомленням власного вантажу прожитих років, як те, що знаменитий чоловік, якого він знає ще з часів своєї молодості, раптом взяв і постарів. Тому я просто не можу, я не вправі погано виглядати, я зобов'язаний, приречений, якщо не на красу, так хоча б на привабливість». 

Loading...