Ірині Білик у Чернігові подарували колекцію розкішних прикрас

Ірині Білик у Чернігові подарували колекцію розкішних прикрас

Примадонна вітчизняної естради Ірини Білик продовжує гастролі по Україні. Про це розповіли у творчій групі artPRoUA.

Джерело: Відомості

«Незважаючи на непростий для нашої країни час я не стала скасовувати концерти, — зізнається Білик. — Зараз, коли я в кожному місті бачу щасливі очі та посмішки на обличчях глядачів, розумію, що правильно вчинила. Людям як ніколи потрібен позитив, надія на краще, і хоча б на кілька годин необхідно відволіктися від проблем насущних».

Гастролі Ірини Білик проходять при заповнених залах. Публіка підспівує зірці, задаровує її квітами з подарунками. Не став виключенням і виступ української співачки в Чернігові. У театрі, де ввечері відбувся концерт, Ірину зустрічали з хлібом-сіллю. Скуштувавши коровай, зірка вирушила на сцену репетирувати. На гастролях Білик супроводжує ціла свита з 15 осіб: музиканти, балет, охорона, технічний персонал і кілька менеджерів. У кожному місті на концерт приходять друзі співачки, багато хто спеціально приїжджає з Києва.

Підтримати подругу і побачити її приголомшливе шоу в Чернігова приїхали телеведучий і продюсер Олексій Дівєєв-Церковний та режисер-кліпмейкер Олена Вінярська.

«Оскільки я не встигла привітати Ірину з приходом весни і 8 березня, тож вирішила сьогодні зробити їй сюрприз, — зізналася Вінярська. — Я привезла подрузі в подарунок ексклюзивну колекцію прикрас: брошки, корони, підвіски. За моїми ескізами їх спеціально виготовляли вручну майстрині з Києва, інкрустуючи дорогим камінням».

Подарунки припали Білик до душі, і вже ввечері, зірка красувалася у них на сцені.

Велика частина гастрольного маршруту Ірини Білик вже пройдена. Попереду — Кривий Ріг, Вінниця, Хмельницький, Чернівці, Луцьк, Кіровоград. Завершиться грандіозне турне великим сольним концертом у Києві на головному майданчику країни 23 квітня, в національному палаці «Україна». Для своїх шанувальників Білик готує безліч сюрпризів. Будуть несподівані дуети, неймовірно сміливі вбрання, відверте ексклюзивне відео, зняте спеціально до ювілейного сольника зірки. 

Loading...