Блогер: Під Дебальцевим знищили російського садиста, який різав полонених

Блогер: Під Дебальцевим знищили російського садиста, який різав полонених

Блогер розповів про загибель відомого на Луганщині садиста, який під час окупації відрізнявся особливою жорстокістю.

Джерело: Відомості

Про це пише у своєму блозі блогер pauluskp, передає Цензор.НЕТ.

«У вересні 2014 в Інтернет потрапило моторошне відео, як бойовик ЛНР відрізає вухо арештанту, що працює на ритті окопів під Луганськом. Прокремлівський журналіст Шарій, який виклав це відео, поспішив пояснити, що жертва — це не полонений, а нібито зек-втікач, якого заарештували за зґвалтування і відправили рити окопи. Він відмовився, тому що на зоні був «блатним», і спробував втекти. За що був спійманий і покараний за законами луганського правосуддя. Залишимо осторонь непереконливість цієї версії. Жертва на відео явно нікуди не біжить, а стоїть з лопатою поруч з виритою ним ямою. На «зекові» з блатних немає жодної наколки. Та й саме відрізання вух, а також таврування, виривання ніздрів і інше якось вже відійшли в минуле в Європі», — пише блогер.

«Втім, ЛНР проти Європи. Їм можна. Більш цікаве тут інше питання: а хто цей «герой Новоросії», який хоробро відрізає вухо арештанту? Його ім'я автори відео зволіли замовчати, вказавши тільки, що це «авторитетний в цих місцях ополченець». Вже тоді з'явилися припущення, що авторитетний садист має відношення до загону «Бетмен». «Бетмен» — це поліцейський підрозділ «ЛНР». Вони мали в Луганську власну в'язницю («підвальчик») і відрізнялися особливим звірством щодо заарештованих», — додав він.

Особливо виділялися там троє (зліва направо): Фобос, Маніяк і Даг.

Фобос бив в'язнів обрізком труби. Маніяк застосовував для тортур хірургічні інструменти (не інакше наслідував гестапівця Вальтера з радянського фільму «Варіант «Омега»). А ось Даг полюбляв молоток. Причому, коли Алі (це справжнє ім'я Дага) входив в раж, він бив навіть вмираючих і вже мертвих. Ну не міг зупинитися. Кайф же. Так ось Даг це і є той самий «авторитетний ополченець», який різав вуха в ЛНР влітку 2014», — розповів блогер.

«Радує в цій ситуації тільки те, що, як стало відомо, цей «герой Новоросії» назад в Дагестан поїде вантажем-200», — резюмував він.

Loading...