Син Сергія Звєрєва одружується

Син Сергія Звєрєва одружується

Син епатажного російського ноумена Сергія Звєрєва — Сергій Звєрєв-молодший — одружується.

Джерело: Відомості

Спадкоємець епатажного стиліста втік від гламуру і світла софітів і одружується з простою дівчиною Машею. Парочка планує одружитися у 20 числах березня, передає видання Super.

Про весілля репортерам повідомив телеведучий і зірка російського проекту «Дом-2» Рустам Солнцев.

«З Сергієм і його майбутньою дружиною Машею ми дружимо давно. Тому мене анітрохи не здивувало, що три дні тому мені прийшло запрошення на їхнє весілля. Вони — чудові, і абсолютно правильно, що вирішили одружитися. Весілля у них буде скромне, в місті Коломна, де зараз живуть і працюють закохані, і всього на 20-25 чоловік гостей. Але їх теж треба розважати. Серьога все-таки син такий яскравої зірки», — розповів Рустам.

Молода пара підтвердила цю інформацію. «Так, ми дійсно збираємося одружитися в самий найближчий час, — поділилися радістю Сергій і Марія. — І наші друзі та близькі активно допомагають нам у цьому».

Серед запрошених очікуються багато зірок шоу-бізнесу. Однак на питання, чи прийде на весілля Сергія його батько, щаслива пара відповідає вельми ухильно.

«Ми вже давно живемо з Машею і дуже щасливі. Зараз складаємо план торжества. Ось відправив запрошення батькові, сподіваюся, що він все-таки прийде», — прокоментував Звєрєв-молодший.

Зауважимо, що Сергій втік від гламурного життя з батьком у підмосковну глибинку, де влаштувався діджеєм.

Сергій Звєрєв не давав сину гроші і змусив його влаштуватися на роботу. Звєрєву-молодшому доводилося працювати у магазині побутової техніки. 

Loading...