Світлана Лобода розповіла про те, як пережила розлуку з коханим

Світлана Лобода розповіла про те, як пережила розлуку з коханим

Випустивши новий відеокліп на пісню «Не нужна», LOBODA дала відверте інтерв’ю, в якому розповіла про особисту драму, своє ставлення до зрад і бажання бути щасливою.

Джерело: Відомості

Через півроку після розставання з коханою людиною Світлана Лобода не припиняє вірити у стосунки без зрад і не приховує, що із страждань готова черпати силу, знаходячи новий рівень свободи, пише Viva.

«Я, як і багато жінок, пережила розставання. І це певним чином на мені позначилося. Глядачі можуть побачити смуток в моїх очах, але хтось також помітить і велике бажання жити, — посміхається Світлана Лобода. — Хтось на моєму місці, безумовно, став би цинічнішим, закомплексованим чи навпаки глибшим. Але особисто я в момент розставання завжди буду страждати, черпаючи з болю силу. Адже наші страждання наближають нас до Бога. Через позбавлення ми знаходимо новий рівень свободи. Чого всім і бажаю», — ділиться своїми переживаннями співачка.

Головним завданням для будь-якої людини Світлана Лобода вважає любов, в якій, за визнанням артистки, немає місця зрад.

«Для людини з інтелектом немає нічого неможливого. Коли ми закохуємося, нам всім дуже хочеться вірити, що це назавжди. Ми не думаємо про зради і те, що через десять років перестанемо поважати один одного, перестанемо бути вірними, добрими і турботливими. Ні! Це відбувається тому, що життя нелінійне, і ми спокушаємося. Іноді ми звикаємо або розчаровуємося один в одному. А в підсумку любов стає буденністю. Але потрібно вчитися бути чесним у відносинах і вміти визнавати, якщо вони закінчені», — коментує артистка.

Також співачка впевнена, що неможливо знайти особисте щастя, якщо чинити згубний вплив на почуття інших.

«Як свідчить єврейська притча: так буде не завжди, — говорить Світлана в недавньому інтерв'ю. — Я вірю в закони карми і знаю, що розплата приходить в будь-якому випадку. І це питання часу. Як правило, люди, які йдуть по трупах, не здатні замислюватися про такі дрібниці. І тому в нашому світі так багато нечесних, безпринципних людей», — міркує LOBODA.

Але також, на переконання співачки, не варто здаватися і опускати руки, зустрівши на шляху труднощі. Щоб не трапилося, завжди необхідно боротися за своє щастя і право на любов.

«У моєму житті була історія, коли я зустрічалася з молодою людиною, і, як мені здавалося, була в нього закохана, — згадує Світлана. — Але, зустрівши іншого, я зрозуміла, що помилялася у своїх почуттях. І я чітко усвідомлювала, що завдаю біль обом. Деякий час я була в розгубленості, не знаючи, як бути і що робити. Але одного разу ти прокидаєшся і розумієш, що живеш всього один раз і змушений робити вибір. У результаті — ти йдеш за любов'ю», — ділиться спогадами про минуле Світлана.

Loading...