Рабинович про Путіна: Ніхто не хоче воювати з божевільним і його ядерним арсеналом

Рабинович про Путіна: Ніхто не хоче воювати з божевільним і його ядерним арсеналом

Російський експерт вважає, що Путін у своїх амбіціях прославити Росію як світового непереможного гравця, готовий піди дуже далеко, навіть використавши ядерну зброю.

Джерело: Відомості

Окрім того, Слава Рабинович вважає, що «старий» президент РФ Володимир Путін не міг наговорити проти себе стільки телевізійних зізнань, маючи на увазі його фактичну явку з «повинною» у захопленні українського Криму, про що йшлося у документальному фільмі «Крим. Шлях на Батьківщину». Про це російський фінансист написав на власній сторінці у мережі Facebook. 

«Це просто неможливо. Це – явна політична «заготовка», застосована кимось з якоюсь метою, без відома реального Путіна, який, можливо, вже мертвий, а якщо ні, то відсторонений і ізольований. Ті, хто знає і пам’ятає Путіна особисто: ви що, все ще думаєте, що він так міг вийти і інкримінувати себе? Він що, ідіот? Так, але не такий же!» — написав Рабинович.

Також експерт пише: «Репресії посиляться. Той, хто не згоден – той буде чи знищений (як Нємцов, і скоєно це вбивство чужими руками), або (ще поки) виїде сам. Забивання економіки в бетонну стіну – не турбує. Системна банківська криза – наплювати. Улюблене слово – «відросте». Фондовий ринок упав? «Нічого, відросте». І так з липня 2003 року, одне і те ж: нічого, відросте. Зараз ще додалося: «нічого, Захід поковбаситься ще рік, а потім все забудуть».

Власне, як це вже було з Грузією в 2008 році. Грузія втратила 20% своєї території. Зараз Путін перетворює Осетію, колишню грузинську територію, в російську військову базу, і при цьому США бояться поставляти озброєння Україні, тому що Путін погрожує застосувати ядерну зброю.

Зараз анексований Крим Путін перетворить на російську військову базу, напхану ядерною зброєю, а Захід буде лише проводити політику м’якого стримування. Тому що ніхто не хоче воювати з божевільним і його ядерним арсеналом. Ядерний шантаж – це реально страшно.

Блеф від здорової людини не лякає. Блеф від хворої – страшний. У цьому випадку всім треба готуватися до найгіршого. До самого-самого найгіршого. І Україні теж, в першу чергу», – підсумовує Рабинович. 

Loading...