Путіністи готують на сході й півдні України новий етап «русской весны-2»

Путіністи готують на сході й півдні України новий етап «русской весны-2»

Кремль здійснює інформаційну підготовку нового етапу «русской весны-2», результатом якої, за задумом російських пропагандистів, мають стати масові протести в східних та південних областях України.

Джерело: Відомості

Про це на своїй сторінці у «Фейсбуці» написав народний депутат Андрій Левус.

«Для дестабілізації суспільно-політичної ситуації в південно-східних областях України представниками російських ЗМІ готується й частково уже реалізується інформаційна кампанія з висвітлення невдоволення «корінних» мешканців Запорізької, Херсонської, Харківської та Одеської областей «прозахідною», «антисоціальною» політикою українського уряду.

Перші заходи такої кампанії «протесту» проведені спеціально для російських ЗМІ в Одесі. Тут соціальний бунт організовував «окупаційний блок» за участю «профспілок» та «портовиків». Кадри з повішеним опудалом Яценюка показали всі кремлівські канали. Мітингували й мутні «активісти» за «мир і справедливість» у Києві, активізувались совки в Харкові, робились русинську сепаратистські вкиди», — розповів депутат.

Він відзначив, що такі «соціальні псевдопротести» триватимуть до травня включно. Пік 1-9 травня.

«Після цього, або паралельно, Кремль буде гнути нову лінію. В сюжетах демонструватимуться результати «соцопитувань», згідно з якими 60–70% населення зазначених областей підтримують «Новоросію», як альтернативу «київській руїні».

Тобто, до 9 травня ми отримаємо гримучу суміш антиурядових протестів, які на думку путіністів, мають завершитись поваленням влади та розпадом України», — наголосив Левус.

Він також нагадав, що дані щодо постановочні провокативні мітингів можна повідомити в СБУ: 0-800-501-482 або callcenter@ssu.gov.ua гаряча лінія СБУ.

Loading...