У Костянтинівці вдалося вмовити людей, розлютованих смертельною аварією, розійтися

У понеділок внаслідок смертельної аварії в Костянтинівці виникли заворушення. Зараз ситуацію владо ся стабілізувати, повідомили в МВС.

Джерело: Відомості

Ситуація у Костянтинівці, де після смертельної ДТП за участю українських військових спалахнули заворушення, стабілізована. Про це повідомив начальник міліції Донецької області В'ячеслав Аброськін, який разом зі своїм заступником Сергієм Князєвим виїжджав на місце ДТП і зустрічався з протестувальниками. 

За його словами, близько 23.00 на проспекті Ломоносова, де сталася аварія, залишилися 30-50 молодих людей у віці від 18 до 30 років, які в більшості були під дією алкоголю.

«Вимагали справедливого і негайного покарання військових злочинців, з вини яких загинула дитина. Говорили про поведінку військових в місті, в тому числі про заборону продажу їм спиртних напоїв. Також жителів хвилюють питання виплати заробітної плати та мобілізації. І, звичайно, люди запитували, коли настане мир», — написав Аброськін в Facebook.

За словами головного міліціонера області, більшу частину присутніх переконали розійтися.

«Міліція Костянтинівки несе службу в посиленому варіанті. Всі факти масових заворушень задокументовані. Особи організаторів встановлені. Ситуація в місті стабілізувалася», — заявив начальник обласної міліції.

Нагадаємо, у Костянтинівці затримали військових, через яких сталася смертельна ДТП. 

Loading...