Олексію Паніну загрожує рік виправних робіт

Олексію Паніну загрожує рік виправних робіт

Російському скандально відомому акторові Олексію Паніну загрожує рік виправних робіт або великий штраф.

Джерело: Відомості

Прокуратура РФ визнала темпераментного артиста винним в образі поліцейських в Петербурзі.

Кримінальну справу передано до світової суд міста на Неві, передають «Дни.ру».

«Санкт-Петербурзький транспортний прокурор затвердив обвинувальний висновок щодо Паніна. Кримінальну справу за статтею «Образа представника влади» передано у світовій суд для розгляду по суті», — заявив представник Північно-Західної транспортної прокуратури.

Результат справи 38-річного Паніна завершиться для нього або великим штрафом, або виправними роботами строком до року.

Раніше Слідчий Комітет звинуватив Олексія в образі поліцейських.

«За версією слідства, 15 січня Панін біля адміністративної будівлі Санкт-Петербург-Балтійського лінійного відділу МВС РФ на транспорті публічно ображав виконували свої службові обов'язки начальника відділу та його заступника», — повідомили репортерам в Слідчому управлінні.

Нагадаємо, в січні артист отримав десять діб адміністративного арешту за дрібне хуліганство після конфлікту з поліцейськими і колишньою дружиною через спільну дочку.

За словами представника правоохоронних органів, 15 січня Олексій заважав проходу громадян у відділу поліції, де знаходилися його дочка і екс-дружина, нецензурно висловлювався і не реагував на слова поліцейських.

Стаття 319 Кримінального Кодексу «Образа представника влади» карається штрафом в розмірі до 40 тисяч рублів або в розмірі заробітної плати або іншого доходу засудженого за період до трьох місяців, або обов'язковими роботами на строк до трьохсот шістдесяти годин, або виправними роботами на строк до одного року.

Loading...