Терористи посилюють вогневу агресію на Луганщині

Вночі у кількох районах на Луганщині чулися вибухи та велися перестрілки.

Джерело: Відомості

Бойовики посилюють вогневу агресію на Луганщині. Минулої доби тривали бойові дії на Бахмутці, а також біля Кримського, Станиці Луганської та Попасної. Про це повідомляється на сайті керівника Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаля. 

Зокрема, вчора ввечері та в ніч на понеділок тривали бойові дії із застосуванням стрілецької зброї та мінометів на автодорозі Бахмутка в районі 29-го блокпосту українських силовиків та підконтрольного бойовикам села Жолобок.

Крім того, перестрілки з автоматів та кулеметів періодично спалахували на околицях Кримського та Сокільників, а в Станиці Луганській і Троїцькому (Попаснянський район поблизу Дебальцева) чулися відголоски канонади та віддалені вибухи. Жертв чи постраждалих серед мирного населення немає.

Також вперше за останні кілька тижнів було неспокійно і в Попасній. Серед ночі на околицях райцентру лунали вибухи артснарядів, а в районі опорних пунктів спалахували перестрілки з автоматичної зброї.

«За свідченням місцевих мешканців, із окупованих територій, зі Стаханова в Первомайськ, передислоковується значна сила бойовиків. Саме з Первомайська терористи найбільш інтенсивно обстрілювали Попасну в кінці минулого й на початку цього року», — йдеться у повідомленні. 

Loading...