Пасинка Сергія Безрукова знайшли мертвим

Пасинка Сергія Безрукова знайшли мертвим

Пасерба російського актора Сергія Безрукова Андрія знайдено мертвим. 25-річний син Ірини Безрукової від шлюбу з Ігорем Лівановим помер у себе вдома.

Джерело: Відомості

Хлопець кілька днів тому повернувся з В'єтнаму, де відпочивав з родиною, передають «Дни.ру». 

Батьки захвилювалися, коли не змогли вчасно додзвонитися до сина з відрядження. Також він не з'являвся на роботі.

Довелося розкривати двері за допомогою МНС. Андрію вже не можна було допомогти.

Повідомляється, що буквально перед смертю 25-річний пасинок Сергія Безрукова Андрій Ліванов сам подзвонив у службу екстреної допомоги 112 і попросив лікарів про допомогу. Приїхавши на місце медики не змогли потрапити в квартиру і викликали рятувальників для злому вхідних дверей, але було вже пізно.

14 березня в 19:47 Андрій Ліванов сам набрав телефон екстреної допомоги і встиг поскаржитися на сильне нездужання. Вже о 19:53 на місце прибули співробітники МНС для злому квартири, і через півгодини вони змогли потрапити всередину, де у ванній кімнаті знайшли молодого чоловіка мертвим — поруч із загиблим лежали інсулінові шприци.

Раніше стало відомо, що співробітники правоохоронних органів і медичні працівники розглядають в якості однієї з основних причин загибелі Андрія Ліванова його важке захворювання. Як з'ясували поліцейські, молодий чоловік близько трьох років страждав від важкої форми цукрового діабету. Часом цукор в крові у нього піднімався до критичних значень. Цей факт підтвердили і родичі загиблого.

Андрій Ліванов — пасинок Сергія Безрукова, син його дружини Ірини та актора Ігоря Ліванова. Шлюб його батьків розпався, коли Андрію було 11 років, і з тих пір він жив з матір'ю і вітчимом. Андрій закінчив елітну приватну школу «Золотий перетин» і, ще будучи школярем, грав у мюзиклі «Норд-Ост». Після школи він пішов на підготовчі курси в школу-студію МХАТ. 

Loading...