Швейцарські ЗМІ приписують Аліні Кабаєвій третю дитину

Швейцарські ЗМІ приписують Аліні Кабаєвій третю дитину

Кабаєву могли відправити в Тічино ще й для того, щоб позбавити її від уваги російської преси.

Джерело: Відомості

Швейцарські журналісти розшукують місцезнаходження відомої російської гімнастки, колишнього депутата Держдуми, а нині голову холдингу «Національна Медіа група» Аліни Кабаєвої, передає УНН.

У репортерів є дані, що відома росіянка має перебувати в клініці Святої Анни в містечку Соренго, що в італомовному кантоні Тічино на півдні країни.

Саме там Кабаєва повинна народити третю дитину, пише таблоїд Blick, посилаючись на місцеву жительку та на чутки, які з'явилися в місті.

Клініка Святої Анни, як сказано в публікації, славиться своїм гінекологічним відділенням, сюди, нібито, приїздили лікуватися і народжувати чимало багатих росіянок, свої рекламно-інформаційні матеріали ця медустанова поширює в тому числі російською мовою.

Кабаєву, на думку журналістів таблоїда, могли відправити в Тічино ще й для того, щоб позбавити її від уваги російської преси.

Раніше ЗМІ неодноразово повідомляли, що у Аліни Кабаєвої вже є дві дитини. Втім, ці дані так і залишалися непідтвердженими, а сама спортсменка ці чутки спростовувала. Зараз Аліні Кабаєвій 31 рік. 

Loading...