Бебешко не може змиритися зі смертю Кузьми

Бебешко не може змиритися зі смертю Кузьми

Сьогодні сороковини з дня загибелі музиканта.

Джерело: Відомості

Сьогодні, 13 березня, виповнюється 40 днів з дня загибелі лідера гурту «Скрябін» Андрія Кузьменка, рідні та близькі музиканта зібрались на панахиду у київській церкві на Подолі. Про це розповів друг Кузьми – продюсер Володимир Бебешко, інформує ТСН.

Бебешко не буде миритися з втратою товариша і закликає всіх не говорити про Кузьму у минулому часі.

«Я би не хотів, щоб ми про Кузьму говорили «був, писав, співав». Давайте казати, що він є, я ніколи не змирюсь з тим, що його нема. Ми завжди кажемо, що Кузьма є, він з нами, його справа продовжується і буде продовжуватись», — каже продюсер.

Увечері на площах міст України відбудуться флешмоби в пам'ять про музиканта. Про це повідомила офіційна спільнота «Скрябін» у Facebook.

«Як і 40 днів назад коли всю країну сколихнула жахлива новина, ми були з вами разом на площах. Так і завтра, вийдіть на площі своїх міст, візьміть гітари, бо Кузьма живий в піснях своїх, запаліть свічечку, попрощайтеся з ним достойно і відпустіть його», — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, Кузьма загинув у ДТП на Дніпропетровщині 2 лютого. Смерть легенди української музики стала шоком для всієї країни. Проводжали Кузьму тисячі людей у багатьох містах країни. 

Loading...