Маломуж каже, що Путін дійсно хворий, але і далі готує наступ на Україну

Президент РФ Володимир Путін хворий, але не смертельно.

Джерело: Відомості

Про це в ефірі телеканалу «112 Україна» заявив екс-глава Служби зовнішньої розвідки Микола Маломуж. 

«За нашими даними, даними з Москви, він дійсно проходить реабілітацію. У нього незначна хвороба, і протягом декількох днів, я думаю, він з’явиться в ефірі і буде доводити, що у нього нічого не було, як заявив про це Пєсков. Але дійсно захворювання є, це я орієнтуюся за нашими даними, не смертельне, так що він буде ще планувати всі операції по Україні, а нам треба до цього готуватися», – заявив Маломуж.

За словами Маломужа, Російська Федерація поки не має наміру наступати на Маріуполь Донецької області, зараз застосовується лише тактика провокування, по тих об’єктах, які надзвичайно важливі для бойовиків.

«За нашою реальною інформацією широкомасштабних наступів якраз ВС РФ по Маріуполю і по інших стратегічних об’єктах зараз не передбачається. Зараз застосовується тактика провокування по тих об’єктах, які надзвичайно важливі для бойовиків, для створення відповідних плацдармів і російським збройним силам, а це оточення Маріуполя. Намагаються витіснити ВСУ за допомогою тієї техніки і військових формувань, які накопичуються, а це Широкино, Новоазовськ для того, щоб створити передумови для контролю Маріуполя, стратегічного контролю попередньо», – зазначив Маломуж.

«Відповідно ця тема пов’язана з Пісками, Авдіївкою, тому що це в безпосередній близькості біля Донецька, і там питання поставлене витіснити», – підкреслив генерал.

За його словами, це передумови для можливих провокаційних сценаріїв, тому що щодня РФ і бойовики заявляють, що наші військові порушують домовленості, щоб були передумови для відповідних бойових операцій.  

Loading...