Брата російського телеведучого знайшли мертвим

Брата російського телеведучого знайшли мертвим

Тіло брата Отара Кушанашвілі виявили в під’їзді житлового будинку в районі Рязанського проспекту Москви 12 березня.

Джерело: Відомості

Як повідомляє видання LifeNews, родич знаменитого російського телеведучого і шоумена лежав на сходовому майданчику між другим і третім поверхами будинку. Відомо, що його виявили сусіди — вони ж викликали співробітників правоохоронних органів і медиків.

Лікарі, що прибули на виклик, констатували смерть Романі Кушанашвілі. За попередніми даними, його загибель могла настати через передозування наркотиками. Як повідомляють представники російських ЗМІ, про це свідчить попередня медекспертиза. Але люди, які знали покійного, стверджують, що Романі був убитий.

Також стало відомо, що за кілька годин до смерті Романі вечеряв зі своїм знаменитим братом — шоуменом і телеведучим Отаром Кушанашвілі. Чоловіки посиділи в одному з ресторанів у центрі столиці, поговорили і розійшлися. Відразу після вечері брат відомого журналіста зателефонував своїй дружині.

Отар Кушанашвілі прокоментував смерть свого старшого брата Романі. Як розповів Отар, він вважає, що брата вбили через нього. Також телеведучий сказав, що напередодні своєї смерті Романі був у компанії наркомана.

За словами Отара, у всьому винен бізнес, але який саме — не уточнив.

Отар Кушанашвілі — російський журналіст і шоумен. Прославився як фронтмен програми Акули Пера. Пізніше був ведучим розважальних музичних передач Партійна зона і Обоzzz-шоу, працював ведучим програми Розбір польотів на українському телеканалі Інтер. 

Loading...