У Кремлі запевняють, що Путін скоро вийде на люди

У Кремлі запевняють, що Путін скоро вийде на люди

Здоров’я російського президента Володимира Путіна «в повному порядку», і найближчим часом він має взяти участь у кількох зустрічах.

Джерело: Відомості

Про це заявив прес-секретар російського президента Дмитро Пєсков, передає «Дождь».

«Немає жодних причин сумніватися в стані його здоров'я, — запевнив Пєсков. — У нього відмінне здоров'я, з ним все добре, і він працює у відповідності зі своїм традиційно завантаженим графіком».

За його словами, вже на завтра у Путіна призначені «кілька зустрічей», а наступного тижня мають відбутися «кілька міжнародних контактів» і «важливі зустрічі з урядом» в середині тижня.

Обговорення стану здоров'я російського президента почалося після несподіваного перенесення зустрічі з лідерами Казахстану і Білорусії в Астані. Пєсков пообіцяв, що ця зустріч відбудеться приблизно через тиждень, не уточнивши місце її проведення.

Прес-секретар глави держави поскаржився, що підвищений інтерес до стану здоров'я Путіна «складно пояснити». «Колись він частіше з'являється на публіці, колись рідше, але це не означає, що він перестав бути трудоголіком», — уклав Пєсков.

В інтерв'ю Пєсков також прокоментував заяву дочки Бориса Нємцова Жанни, в якому вона поклала на Путіна «політичну відповідальність» за вбивство батька. Він знову приніс дівчині співчуття і висловив сподівання, що «в найближчі дні законні формальності будуть дотримані і звинувачення озвучить свою версію вбивства, його замовників і так далі». 

Loading...