Мама Кузьми Скрябіна радиться з його фанатами, що робити з групою

Мама Кузьми Скрябіна радиться з його фанатами, що робити з групою

Після того, як у пресі з’явилася інформація про те, що музиканти гурту «Скрябін» шукають нового соліста, мати покійного Кузьми звернулася до фанатів.

Джерело: Відомості

Ольга Михайлівна попросила прихильників допомогти їй визначитися, чи варто гурту продовжити своє існування.

Звернення жінки оприлюднили на офіційній сторінці «Скрябіна» у «Фейсбуці».

«Мені, дорогенькі мої, потрібна ваша допомога. Без вас я не можу прийняти дуже важливе рішення, бути чи піти в небуття групі «Скрябін», — так почала звернення мати Кузьми.

«Музика Кузьми, яка належить і вам, звичайно буде якийсь час на дисках, і всі ми будемо слухати її. Але час невблаганний, буде стирати потроху біль втрати і музику Андрійка. І тому під впливом, напевно, сина, мені прийшла раптова думка, 8 березня ввечері, що треба продовжити життя Скрябін-групи. Але в голові була така буря і боротьба — як?! Це ж треба на сцену поставити когось, хто має замінити Андрійка!» — зізналася жінка.

«І я подумала — це нісенітниця, яка не має права на життя. 9 березня, рано, о 4.33, я відкрила очі — і ясна вказівка «Два пацана і Шпрот»! Ця ідея була настільки чіткою, що сумніву не було — не я це придумала. Мені треба з вами порадитися, адже стільки нерозкручених пісень піде просто в небуття, з часом не буде звучати на концертах-фестивалях», — зауважила Ольга Михайлівна.

«Завдання групи «Скрябін 2.0» розкрутити те, що несправедливо було забуто просто на дисках, і не звучало в ефірах. Я думаю, що ті вказані в сні два пацани, повинні бути молодими, як Оля (Шпрот), мати дар імпровізації, і в цілому зберегти стиль Скрябіна. При тому внести нотку молодості, як це зробив Дорн (але не так кардинально), а на концертах завжди мають бути присутні 2-3 кліпи-постановки у виконанні Андрійка», — йдеться у зверненні мами Кузьми.

Жінка також повідомила, що на могилі сина в Брюховичах знаходить багато листів, віршів від фанатів.

«І прочитавши слова, які могли написати тільки щирі та віддані люди, я оцінила любов фанів. І подумала, що тільки з вами всіма, з вашими думками з приводу продовження «Скрябіна», я можу приймати якесь рішення! Дуже чекаю на ваші думки. Разом горе пережити легше!» — зазначила мати Андрія.

І наостанок Ольга Михайлівна попросила надсилати свої ідеї та думки на адресу skrjabin.2.0@gmail.com.

Loading...