Поліна Гагаріна представлятиме Росії на цьогорічному «Євробаченні»

Поліна Гагаріна представлятиме Росії на цьогорічному «Євробаченні»

Російська співачка Поліна Гагаріна представить свою країну на міжнародному музичному конкурсі «Євробачення».

Джерело: Відомості

Артистка вперше висловилася про свою участь у майбутньому пісенному змаганні. Вона впевнена, що все вийде.

Пісня, з якою Поліна Гагаріна виступить на «Євробаченні», називається A Million Voices. Над нею працювали відразу кілька авторів — Габріель Аларес, Іоаким Б’єрнберг, Катріна Нурберген, Леонід Гуткін і Володимир Матецький, розповідають «Дни.ру».

Поліна, яка зберігала тривале мовчання про участь у конкурсі, нарешті висловилася щодо виконуваної пісні: «Це пісня світу, це пісня абсолютно всіх — старих, дітей, вагітних. Вона про кохання. Любов — це те, заради чого варто жити, дихати, продовжувати, працювати. Це єдиний сенс життя. І про це говорить мільйон голосів. Задіяно 25 дітей та їх батьки. Деякі мами — вагітні, що ще прекрасніше. І це дуже зворушливо спостерігати, коли приходять чоловік і дружина, і у них ще одне маля є, і ще одне буде».

Російські слухачі зможуть почути композицію зовсім скоро, на неї вже знято кліп. Поки ж Гагаріна відкриває завісу таємниці, описуючи пісню A Million Voices і свої відчуття під час її виконання.

«Тут я можу бути собою. Це така рок-балада з посланням, я б сказала. Коли я чула пісню, то зрозуміла що вона — моя, мені підходить. Я впевнена, що все вийде. І така пісня — добра, життєва, символічна, щира — буде голосом Росії цього року», — каже Гагаріна.

Поліна виступить 19 травня в першому півфіналі конкурсу, який відбудеться у Відні. Гагаріна опинилася в одній групі з представниками Сербії, Данії, Білорусі, Румунії, Албанії, Грузії, Угорщини, Австрії, Іспанії та Франції. Другий півфінал намічений на 21 травня, фінал пройде 23 травня. 

Loading...