Брежнєва радить вагітним жінкам менше їсти і не капризувати (відео)

Брежнєва радить вагітним жінкам менше їсти і не капризувати (відео)

Співачка Віра Брежнєва, яку російські ЗМІ вже називають російською, вирішила поділитися тим, як вона переживала обидві свої вагітності.

Джерело: Відомості

Зіркова мама, яка виховує двох дочок — 13-річну Соню і 5-річну Сару, записала відео, у якому поділилася своїми навичками материнства. Також Віра дала поради щодо підготовки до пологів, а відео показала у своєму блозі, передає «Таблоїд».

Сидячи на траві у спортивній формі на тлі пальм, Брежнєва згадує, як ходила вагітною та ділиться рекомендаціями. Наприклад, Віра не рекомендує їсти за двох.

«Це абсолютно невірна думка, бо якщо мама буде їсти за двох або трьох, вона буде важити як дві або три мами. Є абсолютно доведений факт, що дитині в утробі достатньо тих мінеральних речовин, які є в матері. Вам буде хотітися багато їсти — я сама пройшла через це. А що робити? Треба себе контролювати», — наголосила Віра.

Також співачка зауважила, що спорт під час вагітності просто необхідний. Вона сама займалася певними видами фітнесу до останнього дня вагітності. Також Брежнєва торкнулася теми психічного стану вагітної жінки.

«Я не з чуток знаю, що таке гормони, і як вони б'ють в нашу голову. Але все-таки ви повинні з турботою і повагою ставитися до свого чоловіка. Якщо ви вагітні, це не означає, що вам дозволено все. Якщо ви серед ночі захотіли малинки або полуниці, повірте, це хочеться вам, а не дитині — до ранку можна спокійно почекати!» — зауважила Віра.

Loading...