Світлану Лободу звинуватили в зйомках порнофільму

Світлану Лободу звинуватили в зйомках порнофільму

Відеозапис нового кліпу відомої української співачки прийняли за зйомки порнографічного фільму.

Джерело: Відомості

Популярна виконавиця LOBODA привернула пильну увагу захисників правопорядку в Португалії. Для зйомок нового кліпу співачки на пісню «Не нужна», які проходили в столиці Португалії Лісабоні, довелося знімати старовинний особняк у літнього португальця, як повідомляє elive.com.ua.

Власник нерухомості поскаржився на Світлану Лободу в поліцію. Господар запідозрив, що у нього в будинку знімається порнографічний фільм, адже в одній зі сцен Світлана скидає шубу на балконі і демонструє оголене тіло ззаду.

«За сюжетом у нас вийшов дуже масштабний кліп — ми знімали його тривалий час в декількох локаціях. Сюжет ролика і близько не нагадує щось еротичне — пісня про розбите серце покинутої жінки. Єдине — в кліпі є один відвертий момент. Цю сцену ми знімали з вертольота на балконі особняка. Світлана повинна була стояти на терасі в шубі. У певний момент за сценарієм шуба спадає з неї, і Світлана залишалася абсолютно голою. Зйомка саме цієї сцени затягнулася, тому що навколо було багато дерев, і оператор довго шукав потрібні ракурси. Відповідно, Світлані доводилося раз 20 прогулюватися по терасі, скидаючи шубу», — розповіла режисер кліпу Нателла Крапівіна.

Поліція швидко відреагувала на повідомлення свідомого громадянина і прибула на місце зйомок. Нателла Крапівіна спробувала пояснити правоохоронцям, що це всього лише кліп і це єдина еротична сцена відеоролика, яку доводилося знімати кілька разів, так як зйомка велася з вертольота. Навколо особняка багато дерев, які заважали зйомці, а з вертольота було дуже складно отримати гідну картинку. Знімальній групі довелося запропонувати поліції залишитися і поспостерігати за подальшою зйомкою цієї сцени, щоб вони переконалися, що там немає ніякої порнографії.

Loading...