Терористи у Луганську готують брудну провокацію

Диверсанти розповсюджують чутки про можливий обстріл міста та посилюють антиукраїнську пропаганду.

Джерело: Відомості

Керівництво «ЛНР» готує провокацію на луганському напрямку, а бойовики обстріляли позиції сил АТО та засилали безпілотники. Про це написав на своїй сторінці у Facebook спікер АТО по Луганській області Руслан Ткачук з посиланням на прес-офіцера сектору «А» Володимира Корніяку. 

Зокрема, вчора, 10 березня, вранці відбувся обстріл позицій українських військових з напрямку села Жолобок — серед бійців АТО втрат немає.

Також були помічені три прольоти ворожих БПЛА: об 11.50 в районі Станиці-Луганської, о 12.30 – південно-східніше від Щастя та о 17.45 в районі Широкиного.

До того ж стало відомо, що бойовики активно готуються до тактичного наступу у напрямку Щастя та Станиці Луганської, а також планують заходи щодо компрометації ЗСУ з метою зриву Мінських домовленостей та відновлення бойових дій.

Так, протягом останніх днів бойовики поширюють серед цивільного населення чутки щодо можливого обстрілу українських військових Луганська та інформацію щодо запланованої евакуації населення з деяких районів міста, а також відбулась активізація антиукраїнської пропаганди на російських каналах, які транслюються у Луганську.

Все це, на думку силовиків, вказує на те, що бойовики самі планують обстріляти цей район міста, видаючи це за обстріл українських військових з боку Щастя.

Водночас ведеться активна розвідка позицій підрозділів ЗСУ на Лисичанському напрямку, зокрема диверсанти працюють в районі села Золоте. 

Loading...