Зрадників з СБУ російські спецслужби хочуть перекинути на Донбас

Про це повідомляє координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук на своїй сторінці в Facebook.

Джерело: Відомості

Федеральна Служба Безпеки Росії у Криму проводить активну роботу з підготовки переведення на окуповану територію Донбасу зрадників з кримських структур Служби безпеки України, які перейшли на службу в ФСБ РФ навесні минулого року.

«Зокрема, в «добровільно-примусовому порядку» зрадникам з СБУ запропоновано виїхати на територію Ростовської області (РФ) з метою проходження курсу підготовки і подальшої відправки на Донбас для проходження служби у складі створюваних «спецслужб» «ДНР» і «ЛНР», — повідомив він.

За даними «Інформаційного спротиву», безпосередньо за роботу з вербування «кадрів» для терористичних організацій відповідає помічник начальника управління ФСБ РФ по Криму і Севастополю А. Ю. Максименко. Як раніше повідомляв ІС, куратором створення «органів держбезпеки» «ДНР» і «ЛНР» від ФСБ призначений ще один зрадник — колишній начальник УСБУ в Севастополі П.А. Зима.

Нагадаємо, бойовики на Донбасі продовжують грубо порушувати мінські домовленості, обстрілюючи позиції українських військ і намагаючись на певних ділянках вести наступальні дії.

Loading...