Українським бійцям привезли гумові чоботи і торти

Українським бійцям привезли гумові чоботи і торти

Бійці радіють гумовим чоботям і смаколикам від дівчат із кулінарної сотні.

Джерело: Відомості

Волонтер Іван Богдан розповів про ситуацію у зоні АТО і показав, як активісти допомагають українським бійцям. Свої враження він представив у Facebook. 

За його словами, «артилерія працює рідко і не по усій лінії фронту. Тактика ворога змінилася. Активніше працюють снайпери. Мобільні групи активно випробовують українську лінію фронту. Бойовики активно шукають найслабше місце».

Окремі «бонуси» приносить весна. Морози більше не тримають форму виритих бліндажів і окопів. Сира весняна земля дихає і рухається, обсипаючись вниз. Доводиться активно махати лопатою, щоби відкопатися на безпечну глибину.

Щоб допомогти, волонтери привезли велику кількість гумових чобіт, комбінезонів для танкістів і механіків, розгрузки, спальники, термобілизну, штани для їзди на бронетехніці, військові шкарпетки, шапки й балаклави.

Дівчата з кулінарної сотні передали бійцям близько двох десятків тортів, кексів, млинців, заморожених вареників та сухі борщі.

«Допомагайте так, як ви можете. Я та інші волонтери — індикатори вашої активності», — резюмував активіст у соціальній мережі.  

Loading...