Біженці з Владивостока живуть в «бандерівському селі», а батько сімейства воює в «Правому секторі»

Багатодітна сім’я російських націоналістів — біженців з Владивостока — обживається в одному з сіл Прикарпаття.

Джерело: Відомості

На батьківщині в маму 9 дітей стріляли, а самих дітей брали в заручники. Тепер батько сімейства воює за Україну в складі добровольчого корпусу «Правого сектора». За словами самих біженців, в добровольчих підрозділах на боці України сьогодні воює дуже багато росіян.

Подружжя з дев'ятьма дітьми, молодшому з яких всього три роки, покинуло велике господарство і відмовилося від російського громадянства. Жінка з дітьми обживається в невеликому західноукраїнському селі, а глава сім'ї на Сході захищає Україну, відзначає ТСН.

У сім'ї біженців вони самі себе називають «російськими націоналістами» і зізнаються, що український Майдан їх підштовхнув до переїзду в Україну:

«Ми зрозуміли, що тут є люди, які дійсно можуть боротися… Зрозумійте, у нас політв'язнів більше, ніж у сталінські часи».

Мама 9-х дітей Тетяна також розповіла, що в Росії в неї стріляли, а дітей брали в заручники.

Чоловік Тетяни вже 3 місяці воює за Україну в складі добровольчого корпусу «Правого сектора»: «Воюю на боці України проти безбожного війська Путіна».

«Діти мої прекрасно себе почувають в «бандерівському селі», спілкуються з усіма і ніхто їх ніколи не ображав», — розповів також батько сімейства.

«Ви думаєте він один такий? В добровольчих корпусах дуже багато росіян», — підсумувала Тетяна, кажучи про свого чоловіка. 

Loading...