Шейк розійшлася з Роналду, бо він не був ідеальним чоловіком

Шейк розійшлася з Роналду, бо він не був ідеальним чоловіком

Знаменита супермод ель російського походження Ірина Шейк поділилася особистими причинами розставання з колишнім коханим.

Джерело: Відомості

Минуло вже кілька тижнів відтоді, як стало відомо про розрив Кріштіану Роналду та Ірини Шейк. Чутки і припущення про розлучення зоряної пари підтвердив представник португальського футболіста, зробивши офіційну заяву для ЗМІ. Проте ні Кріштіану, ні Ірина досі не коментували своє розставання, передає Viva.

Днями в мережі з'явилося інтерв'ю російської моделі для західного видання, в якому дівчина поділилася справжніми причинами розставання з португальським футболістом.

«Мій ідеальний чоловік — справедливий, чесний, вихований, знає, як ставитися до жінок. Я не довіряю людині, з якою не відчуваю себе щасливою. Таких не можна назвати чоловіками, тільки хлопчиками», — розповіла Шейк.

Ірина також підкреслила, що не відчувала себе досить комфортно поруч з Кріштіану. Більше того, дівчина назвала компанію зірки «Реала» неприємною.

«Я думала, що вже знайшла свій ідеал чоловіка, але це виявилося не так. Думаю, будь-якій жінці буде неприємно, коли поруч з нею не та людина. Так от мені було неприємно. Я не відчувала впевненості. Відносини — це так складно. Потрібно знати, якого чоловіка ви хочете бачити поряд з собою, які цінності є в його житті, що для нього важливо. Якщо ви разом, значить, ви йдете в одному напрямку і чекаєте одного і того ж», — зазначила супермодель.

Loading...