Дмитро Шепелєв збирається зробити пропозицію Жанні Фріске

Дмитро Шепелєв збирається зробити пропозицію Жанні Фріске

У відносинах російської співачки Жанни Фріске, яка переживає ремісію після болісної боротьби з онкологічним захворюванням, і її коханого, телеведучого і шоумена Дмитра Шепелєва настав новий етап.

Джерело: Відомості

У відносинах російської співачки Жанни Фріске, яка переживає ремісію після болісної боротьби з онкологічним захворюванням, і її коханого, телеведучого і шоумена Дмитра Шепелєва настав новий етап. Чоловік збирається зробити пропозицію артистці і вже купив обручки.

Після новорічних свят Жанна Фріске вирушила до США на чергове обстеження. Разом з нею літав і Дмитро Шепелєв. За чотири роки пара пройшла багато випробувань: вони народили дитину і разом боролися з онкологічним захворюванням артистки. В ЗАГС Жанна і Дмитро не поспішали, але тепер ситуація змінилася.

«Діма збирається зробити Жанні пропозицію найближчим часом, він вже купив обручки. Для Жанни це, звичайно ж, сюрприз. І мама Ольга Володимирівна, і тато Володимир Борисович зараз трохи переживають і особливо не говорять про це», — цитує друга сім'ї і сусіда Сергія портал Starhit.

Поки Жанна йде на поправку і поступово повертається до звичайного життя, Дмитро працює за двох. У недавньому інтерв'ю Шепелєв розповів, як Фріске здивувала його. «Ось кілька тижнів тому Жанна зустрічала мене з відрядження. Вперше за два роки вона приїхала в аеропорт, щоб мене зустріти. Це саме по собі дорогого коштує. Це дуже цінно, важливо для нашої родини», — розповів Дмитро.

Як розповів ведучий, весь вільний час він присвячує родині, зокрема синові Платону. «Якщо в будній день я можу дозволити собі займатися своїми справами, залишитися у Москві, не бачити його, то суботу та неділю я повинен проводити з сином. Граємо, читаємо, гуляємо, їмо, спимо. Ні-ні, нічого непрогнозованого не відбувається, ми з ним найкращі друзі, у нас чудові стосунки. Час з ним — велике щастя для мене. І він дуже хороший. Цікаво спостерігати, як він змінюється», — повідомив Шепелєв.

До слова, на початку квітня малюкові виповниться два роки, але грандіозних святкувань Дмитро і Жанна влаштовувати не збираються. 

Loading...