Сьюзан Сарандон покинула молодого коханця

Сьюзан Сарандон покинула молодого коханця

Як стало відомо американським ЗМІ, 68-річна кінозірка Сьюзан Сарандон розлучилася зі своїм бойфрендом Джонатаном Брікліном, який молодший за неї на 30 років.

Джерело: Відомості

Сьюзан Сарандон завжди більш любила чоловіків молодших — 23 роки вона перебувала в цивільному шлюбі з актором Тімом Роббінсоном («Втеча з Шоушенка»), який був молодший за неї на 12 років. У пари є двоє синів Джек (26 років) і Майлз (23 роки). У 2009-му пара розлучилася — тоді про причини розриву актриса сказала досить розпливчасто: «Неможливо робити вигляд, що відносини можна врятувати, коли їх врятувати вже не можна», передає Viva.

Проте вже через рік в пресі з'явилася інформація про новий роман кінозірки — з молодим бізнесменом з Нью-Йорка Джонатаном Брікліном. Разом з ним вони є співвласниками пінг-понг бару.

Свої романтичні стосунки Сьюзан Сарандон не поспішала коментувати, але папараці раз у раз зустрічали щасливу парочку разом то на відпочинку в Перу, то на вулицях Нью-Йорка, то на вечірках і світських раутах.

І ось буквально днями в західній пресі з'явилася інформація про те, що пара розлучилася після п'ятирічного роману. Причому ініціатором розриву стала сама Сьюзан. Конфлікт між ними стався під час участі в реаліті-шоу Connected, за умовами якого їм було потрібно проходити складні фізичні та психологічні випробування.

Кіноактриса в якийсь момент захотіла припинити участь і покинути проект, а Джонатан, навпаки, побажав залишитися. 

Loading...