Бойовики «ДНР» проводять у Горлівці «етнічні чистки» серед українців

Бойовики «ДНР» проводять у Горлівці «етнічні чистки» серед українців

Бойовики «ДНР» в Горлівці оголосили в соціальних мережах про початок етнічних чисток щодо українців.

Джерело: Відомості

Переслідування українців анонсується в групі «Самооборона Горлівки», повідомляє СіргісІнформ.

«Самооборона Горлівки» — це одна з найпопулярніших міських груп, яка налічує 88 тисяч передплатників.

«Сьогодні я попрошу вас про одну незвичайну послузі батьківщині. Я прошу вас доповідати на сусідів, знайомих і незнайомих. Ми шукаємо коректувальників вогню на нашій території. Вже не секрет що бойові дії поновлюються, артилерію Україна так і не відвела, про це доповідає як розвідка, так і самі громадяни на територіях під «укропом». Артобстріл відновляться, але чи будуть вони точно в ціль — підстанції, котельні і школи, або хаотично без коригування — залежить від нас», — наголошується в повідомленні.

«Не можна сказати що прохання повідомляти про підозрілих осіб — щось нове для Горлівки, ми і раніше просили про це, але зараз я складаю список всіх співчуваючих укроармії, всіх, хто коли-небудь згадував що Україна нас звільнить, налаштований проти ДНР і просто в розмові згадував що він за Україну. Це потенційні коригувальники! Ми їх бачили вже досить щоб розуміти хто стає в їхні ряди», — заявляє автор повідомлення.

«Так, це означає що в Горлівці починаються чистки. Чистки від «укропу». Ми живемо в прифронтовому місті, на вулиці війна і ми не толерантні, ми не співчуваємо ворогові, в наших серцях немає місця жалю до зрадників. Або вони їдуть самі — або це влаштуємо ми. Не забувайте про свідків або докази своїх слів, ми не такі прості і за наклеп суворо покараємо», — підсумовують терористи.

Loading...