Кім Кардашьян стала платиновою блондинкою

Кім Кардашьян стала платиновою блондинкою

Черговою сенсацією порадувала репортерів світська левиця Кім Кардашьян, ставши платиновою блондинкою. Модниця зрадила своєму звичному темному кольору і викликала справжній фурор на Тижні моди в Парижі.

Джерело: Відомості

Знімок з новим забарвленням волосся Кардашьян опублікувала в Instagram, викликавши цілу бурю емоцій у своїх шанувальників, що розділилися на два табори. Хтось вважає, що Кім стала неймовірно гарна в стильному платиновому кольорі, інші ж порівняли її з Ритою Орою (теж фарбованою блондинкою з чорними бровами), солістом Tokio Hotel Біллом Каулітцом та Ельзою з мультфільму Frozen і попросили повернути все як було, пишуть «Дни.ру».

Цікаво, що, здивувавшись новому кольору волосся світської левиці, не всі відразу помітили, що вона ще й постриглася, позбувшись довгого і, можливо, нарощеного волосся.

«Отже, я стала платиновою блондинкою! У мене найкраща в світі команда стилістів!» — написала в Instagram любителька сміливих експериментів і поіменно подякувала усім причетним до її преображення людям. За словами Кім, цей дивовижний, чистий платиновий відтінок вийшов з першого разу, що є великою удачею.

У новому образі Кардашьян прийшла на показ осінньо-зимової колекції Balmain. Світська левиця моментально заволоділа увагою присутніх на дефіле гостей… до тих пір, поки на червоній доріжці не з'явилося голлівудський серцеїд Джаред Лето з таким же платиновим блондом, як у Кім. 

Loading...