Харрісон Форд потрапив в авіакатастрофу на літаку часів війни

Харрісон Форд потрапив в авіакатастрофу на літаку часів війни

Голлівудський актор Харрісон Форд серйозно постраждав під час аварії ретро-літака, за штурвалом якого він перебував.

Джерело: Відомості

Літак з 72-річним Фордом впав на поле для гольфу в околицях Лос-Анджелеса. Актор отримав множинні травми голови і був госпіталізований, передає depo.ua з посиланням на The New York Times.

Співробітник парку розповів, що після катастрофи на обличчі Форда була кров від порізів на голові. Він додав, що до актора негайно приїхали два лікаря, після чого його відвезли в місцеву лікарню. За попередніми даними, Форд керував двомісним літаком сам.

Пізніше представник актора повідомив, що «йому нічого не залишалося, окрім як здійснити аварійну посадку, яку він зробив безпечно.

«Отримані травми не загрожують життю. Очікується, що він повністю одужає», — сказав він.

Син Форда Бен підтвердив, що з батьком все добре: «У лікарні. Батько в порядку. Пом'ятий, але в порядку! Він дійсно такий, яким ви його уявляєте — неймовірно сильна людина».

Форд має ліцензію пілота і зробив безліч польотів. Крім того, це не перша його катастрофа. Раніше він розповідав про жорстку посадку вертольота, яку він пережив у 1999 році в ході навчального польоту. Тоді актор і його інструктор не отримали травм.

Цього разу актор перебував за штурвалом, імовірно, колекційного літака Ryan PT-22 Recrui часів Другої світової війни. Це одномісний, одномоторний моноплан.

Loading...