Меру Запоріжжя заборонено залишати місто

Меру Запоріжжя заборонено залишати місто

Сін повинен повідомляти слідчому прокуратури та судді про зміну місця проживання.

Джерело: Відомості

Суд частково задовольнив клопотання прокуратури щодо обрання запобіжного заходу для мера Запоріжжя Олександра Сіна — він повинен виплатити заставу в розмірі 20 мінімальних зарплат (понад 24 тис грн), а також Сін не має права покидати місто без дозволу слідчого прокуратури або судді.

Про це повідомив слідчий з особливо важливих справ слідчого відділу прокуратури Запорізької області Ярослав Жовнерчук, передає Еспресо.TV.

Крім цього Сін повинен повідомляти слідчому прокуратури та судді про зміну місця проживання. Очевидно, що такі заходи були обрані з огляду на те що, співробітники прокуратури більше місяця не могли знайти мера міста для того, щоб вручити йому повістку в прокуратуру.

Нагадаємо, 4 лютого на брифінгу щодо ситуації навколо міського голови Олександра Сіна зампрокурора області Петро Чорний повідомив, що крім ст. 172 КК України, грубе порушення законодавства про працю, Олександр Сін проходить свідком ще за двома статтями, а саме: у справі розгону запорізького Майдану минулої зими (ст. 294 КК України, масові заворушення), зловживання владою (ст. 364 КК України, зловживання владою або службовим становищем).

4 березня, мер Запоріжжя Олександр Сін був допитаний у прокуратурі. 

Loading...