Гройсман уже каже про одного загиблого на шахті Засядька, а Порошенко вимагає пустити туди рятувальників

Гройсман уже каже про одного загиблого на шахті Засядька, а Порошенко вимагає пустити туди рятувальників

Офіційно жертвою аварії став один шахтар.

Джерело: Відомості

Спікер Верховної Ради Володимир Гройсман під час засідання уточнив, що внаслідок вибуху на шахті Засядька у Донецьку загинув один гірник, наразі невідома доля 32 людей. Раніше глава парламенту заявляв, що внаслідок інциденту загинули 32 людини, передає ТСН

Наразі достеменно відомо лише про одну смерть.

За інформацією Донецької ОДА, під час вибуху метану на шахті імені Засядька в Донецьку під землею перебували 230 гірників. В опіковий центр доставлені п'ятеро постраждалих, двоє — у травматологію, дев'ятеро — у клініку профзахворювань.

Тим часом президент України Петро Порошенко висловив співчуття родинам загиблих на шахті ім. Засядька гірняків і закликав надати допуск до копальні українським рятувальникам і правоохоронцям. Про це у Twitter повідомив речник глави держави Святослав Цеголко.

«Президент висловив співчуття родинам загиблих шахтарів і вимагає допуску на місце трагедії українських рятувальників і правоохоронців», — написав Цеголко.

Нагадаємо, за оперативними даними Донецької ОДА станом на 10.30 внаслідок вибуху на шахті ім. Засядька одна людина загинула, 16 госпіталізовано. Доля 32 гірників із 230, які перебували під землею на момент вибуху, — не відома. 

Loading...