Домогаров кілька років не може поділити спадок з рідним братом

Домогаров кілька років не може поділити спадок з рідним братом

Популярний російський актор, зірка фільмів «Гардемарини» і «Марш Турецького» Олександр Домогаров потрапив у чергову скандальну історію.

Джерело: Відомості

Як з'ясували журналісти, багато років артист ділить спадок з рідним братом.

Здавалося б, Олександр Домогаров не бідує: у нього шикарний особняк на Істрі. Однак у артиста повно витрат, у тому числі на жінок і дітей. Домогаров забезпечує колишню дружину Ірину Гуненкову, регулярно дає гроші 26-річному синові Олександру і, як недавно з'ясувалося, утримує ще одну сім'ю: екс-дружину Наталю Громушкіну, її цивільного чоловіка Іллю Оболонкова і їх двох дітей, передають «Дни.ру».

«У будинку у нього лише найнеобхідніше, без надмірностей. Під час обробки господар на дизайнерів не витрачався, довірився своєму смаку, тому інтер'єр вийшов ще той — дизайн в стилі наших бабусь. Кожну кімнату прикрашає зображення господаря. Портрет маслом висить навіть в туалеті, який виконаний, включаючи унітаз, в чорних тонах. У вітальні, поруч з каміном, старовинний гарнітур. Це, мабуть, все, що дісталося артисту від батьків. Більша частина речей знаходиться у його старшого єдинокровного брата Андрія», — розповіли в оточенні актора.

До слова, у Олександра з Андрієм кілька років тривають розбірки. «З Андрієм у Сашка все життя натягнуті стосунки. Вони з дитинства були різними пацанами, не дуже спілкувалися, адже у них різниця у віці десять років. Андрій став технарем, все життя викладає в автошколі. Так що інтереси у братиків завжди залишалися різними. Дружина Андрія Тетяна теж ніколи не знаходила спільної мови з дружинами дівера. Мені Сашко розповідав, що Таня привласнила всю ювелірку його покійної мами Наталії Петрівни. Та про це всі сусіди знали! Сашко так на неї кричав, що стіни ходором ходили, ледь не кинувся з кулаками. Вони тільки з похорону мами приїхали, а Тетяна все вже собі по сумках розклала, ложки з виделками перерахувала», — розповів приятель Домогарова, якийсь Павло Антонович.

За його словами, батьківський гарнітур, який у артиста стоїть у вітальні, Домогаров перевіз до себе через кілька років після смерті матері. Він знайшов його в гаражі брата, покритим товстим шаром пилу. Як розповів другові сам Домогаров, вони з братом бачаться зрідка: «Приїде, сяде на цей диван і мовчить. Заглянув якось — година сидить, другай, я йому вже й стіл накрив, а він все сидить. Я піднявся до себе нагору, в спальню, спускаюся ввечері, а він все сидить. Постелив йому у вітальні. Андрій мовчки ліг, вранці встав і поїхав. Чого приїжджав? Я так і не зрозумів».

Loading...