Російські військові проводять навчання бойовиків на імпровізованих полігонах

Як у «ДНР», так і в «ЛНР» під контролем російських фахівців організоване проведення навчання формувань бойовиків на ряді імпровізованих полігонів.

Джерело: Відомості

Про це у своєму Фейсбуці пише координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук. За його словами, зараз відпрацьовуються насамперед питання взаємодії між декількома родами військ — «піхотою», танковими і артилерійськими підрозділами.

«Зосереджена на Новоазовській ділянці тактична група російсько-терористичних військ робить спроби відтіснити українські підрозділи від н.п. Широкино. Також на даній ділянці терористами активно зображується «відведення військ» (в реальності відведені днем озброєння повертаються на позиції в нічний час — за висловом самих бойовиків, «крутить карусель»)», — написав Тимчук.

Противник продовжує вести активну розвідку бойових порядків українських військ відразу на декількох напрямках. Відзначаються спроби російсько-терористичних військ різко посилити і наростити використання диверсійно-розвідувальних груп (ДРГ) аж до тактичного тилу українських військ. Відсутність суцільного контролю українськими військами за лінією дотику протиборчих сторін (у кращому випадку це вогневий контроль ділянок між сусідніми позиціями, тобто можливість їх прострілювати) дозволяє противнику проводити подібні дії.  

Loading...