Колишній чоловік Світлани Лободи заспівав

Колишній чоловік Світлани Лободи заспівав

Андрій Цар, екс-цивільний чоловік Світлани Лободи, презентував авторську дебютну пісню і знявся у стильній фотосесії.

Джерело: Відомості

Хореограф, режисер-постановник, DJ Андрій Цар, відомий також як колишній цивільний чоловік Світлани Лободи, презентував авторський трек під назвою «Живи». Ліричну композицію з приспівом, що легко запам'ятовується, відмінно доповнює жіночий вокал, передає Viva.

За словами Андрія Царя, ця пісня була написана на одному диханні: «У кожному звуці, в кожному слові закладена любов і інформація, яка підведе слухача до назви пісні. У кожному рядку мої спостереження життя, у всіх його проявах: ситуацій, людей в ній, доленосних зустрічей, конфліктів, про все, що відбувається з нами щодня. Іноді щоб знайти вихід достатньо розчинитися в моменті, щоб видихнути і заново вдихнути, набратись нових сил, для проходження всіх ситуацій, якими життя нагороджує. Жити — значить йти і не боятися оступитися! З вірою, усмішкою і усвідомлено!»

Зупинятися на одній композиції Цар не має наміру — на кінець березня запланований вихід кліпу на пісню «Живи», а також Андрій готує сольний альбом:

«Збулася моя давня мрія — музичний проект. Для мене, у творчості, важливу роль відіграє стан, в якому я перебуваю, від нього і відштовхуюсь. Раніше танець був моїм інструментом за допомогою якого я ділився з глядачем своїми почуттями і переживаннями. Прийшов момент коли танцю стало недостатньо. Хотілося розповісти все, що відбувається в душі: я почав писати вірші, за тим музику, в яких моє відчуття світу, життя». 

Loading...