Анна Семенович покинула Росію, щоб відсвяткувати день народження в Еміратах

Анна Семенович покинула Росію, щоб відсвяткувати день народження в Еміратах

Днями популярній російській співачці Ганні Семенович виповнилося 35 років. Круглу дату артистка відзначила в колі найближчих людей в Дубаї.

Джерело: Відомості

1 березня Анна Семенович відзначила ювілей — артистці виповнилося 35 років. Співачка вирішила нестандартно підійти до святкування: вона зібрала найближчих людей і відправилася з ними в Дубаї. На своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram Анна залишила цілий фотозвіт про те, як відзначила день народження, пишуть «Дни.ру».

«Усього кілька годин — і у мене почнеться новий етап у житті! Новий рік для мене і всіх, хто народився в такий чудовий день, як 1 березня! І мій Новий рік буде приголомшливим, він пройде в любові, гармонії і задоволенні і принесе багато нових і цікавих можливостей і подій!» — підписала Анна Семенович фотографію, на якій зображено залите сонцем море.

Тим часом Семенович показала подруг, з яким вирішила розділити свято. Однією з них виявилася її давня приятелька, фігуристка Анастасія Гребенкіна. Увечері Анна в супроводі друзів відправилася відзначити 35-річчя в ресторан.

Похвалилася Ганна і подарунками. Іменинниця виклала фотографію з зображенням красивих букетів. Однак не одними квітами обмежилися дарувальники. Журналісти з'ясували, що артистці піднесли розкішні сережки з діамантами, кілька пар ексклюзивних туфель, постільну білизну ручної роботи та старовинну статуетку дівчинки-фігуристки XIX століття. 

Loading...