Ходорковський прогнозує повалення Путіна і боротьбу «за трон»

Ходорковський вважає, що країнам Заходу необхідно зблизитися з противниками режиму Путіна, які перебувають в Російській Федерації і разом очікувати «кінця ери чинного президента».

Джерело: Відомості

Російський опозиціонер Михайло Ходорковський в черговий раз він зробив гучну заяву на адресу самого президента країни Володимира Путіна, повідомляють Патріоти України. 

«Президент Росії — це не та особистість, яка зможе в складній ситуації для країни прийняти правильні рішення. Він «голий король», який заведе своїм непродуманим керівництвом величезну країну до злиднів і розрухи і це також змусить активізуватися багатьох провідних політиків, на боротьбу за «трон» у Москві».

Ще Ходорковський вважає, що країнам Заходу необхідно зблизитися з противниками режиму Путіна, які перебувають в Російській Федерації і разом очікувати «кінця ери чинного президента».

«Найближчим часом, коли настане момент падіння влади Путіна, опозиції доведеться екстрено організувати нові зв’язки, і часу на здійснення даних процесів буде надано дуже мало», – заявив колишній російський мільярдер Ходорковський.

Ходорковський упевнений, що військові дії, що проходять на території Донбасу, можуть затягнутися, оскільки організація миру в планах російського президента відсутня. Він також припускає, що перехідний період після падіння чинної влади в Росії буде проходити довго і дуже болісно.

«Основною метою Путіна є не сам Донбас, йому необхідно світове визнання і він вирішує більш глобальні проблеми на території України. Він вірить у те, що США вступить з ним у дискусію про відродження старих порядків, які припускають розподіл світу на сфери впливу», – запевняє Ходорковський.  

Loading...