Терорист Бородай: Гіркін сподівається, що після громадянської війни він стане диктатором залишків Росії

Терорист Бородай: Гіркін сподівається, що після громадянської війни він стане диктатором залишків Росії

У Кремлі не помічають, що терорист Гіркін став політичною фігурою федерального масштабу.

Джерело: Відомості

Про це екс-ватажок терористів Олександр Бородай заявив в інтерв'ю «Експертові».

«Ігорю за останні місяці дещо вдалося. Він таки став політичною фігурою федерального масштабу. Хочуть це помічати в Кремлі і на Старій площі чи не хочуть. Інша справа, що політик він не просто опозиційний, а вкрай деструктивний. Його розрахунок простий: у країні криза, влада довго не протримається, і в неминучій громадянській війні Ігор Гіркін-Стрєлков очолить частину «патріотичних сил» і стане диктатором того, що залишиться від Росії.

Особисто я думаю, що шанси на здійснення цієї простої програми зовсім мінімальні. Але, на жаль, вони, все ж, є. Я думаю, в деяких читачів виникає питання — а чи такий вже поганий цей варіант? Поганий. Хоча б тому, що, по-перше, реалізація Ігоря Стрєлкова як повноцінного політичного лідера можлива тільки через криваву громадянську війну. А по-друге, диктатор з Ігоря вийде дуже низької якості», — заявив він.

Бородай також розповів, що після того, як бойовики пішли з Карлівки, ватажок терористів Ігор Гіркін перебував у неврівноваженому стані.

«Неприємно про це згадувати. По-різному було. Істерики, крики якісь, зрідка сльози, напади депресії. Я психотерапевтом якимось себе почував. Проводив щоденні «заспокійливі» бесіди. І сам сердився через це. Вистачало, м'яко кажучи, інших занять», — заявив він. 

Loading...