Білоруська кіностудія відмовилася працювати з Пореченковим

Білоруська кіностудія відмовилася працювати з Пореченковим

Співробітники кіностудії Білорусьфільм повідомили про свою відмову співпрацювати з російським актором Михайлом Пореченковим.

Джерело: Відомості

Днями російський актор Михайло Пореченков прибув до Мінська, де йому білоруські громадяни влаштували бойкот і відмовилися заселяти в готель. Один із співробітників кіностудії Білорусьфільм розповіла журналістам belsat.eu подробиці скандалу.

«Коли він приїхав до Мінська, його навіть не заселили в готель, як це було прописано в рейдері», — розповів співробітник Білорусьфільму.

Знаменитий російський актор Михайло Пореченков повинен був зніматися в російському фільмі про події 1943 року, в якому Пореченкову була відведена роль співробітника НКВС (Народний комісаріат внутрішніх справ). Зйомки картини планувалося провести в Білорусі.

Співробітник кіностудії зізнався, що вся їхня команда поклала заяви про відмову працювати з Пореченковим на стіл директора, оскільки співпраця з людиною, що знаходиться в міжнародному розшуку, може негативно позначитися на репутації Білорусьфільму.

Нагадаємо, в Україні порушено кримінальну справу стосовно Пореченкова.

Loading...