Росіяни дивуються з лицемірства Кобзона, який переживає, що йому закрили доступ в Європу

Росіяни дивуються з лицемірства Кобзона, який переживає, що йому закрили доступ в Європу

Мовляв, десь лікуватися треба.

Джерело: Відомості

Прості росіяни почали писати листи депутату Держдуми Йосипу Кобзону, який скаржиться, що втратив можливість лікувати свій рак простати в клініках Європи, а також гостювати у своїх дітей, які проживають далеко від «улюбленої Росії», повідомляють Патріоти України з посиланням на російські ЗМІ. 

При цьому вони у різкій формі засудили прагнення співака лікуватися в ЄС, прирівнявши це до зради Росії.

«Йосип Давидович! Я вас, чесне слово, не збагну. Що ви так хвилюєтеся з приводу закриття вам в’їзду в ЄС? Ви голосували за закон «Діми Яковлєва» свого часу, позбавивши російських сиріт, насамперед, дітей-інвалідів, можливості закордонного усиновлення і, отже, отримання медичної та психологічної допомоги на «Заході». Зараз ви чомусь переживаєте, що не можете бачитися зі своїми дітьми на «клятому Заході», отримати там медичну допомогу. 

Ви, Йосип Давидович, голосували за курс нашої країни, за її медицину, за КримНаш. Що вам заважає лікуватися і відпочивати в російському Криму? Що ваші діти роблять на «клятому Заході», загартовуються в «ворога»? Проводять розвідувально-диверсійну діяльність?

Упевнений, з вашими зв’язками ви їм знайдете теплі місця якихось заступників директорів в Газпромі, і під скорочення, як десятки тисяч роботяг в цьому році, вони точно не потраплять – тільки під підвищення бонусів. Заодно вбережете їх від шкідливих впливів «гейропи».

Якщо ж вам не хочеться отримувати медичну допомогу в медустановах КримНашу, так у нас найкраща медицина в світі. Прийдіть за талончиком до 8-ї ранку в поліклініку за місцем реєстрації, поштовхайтеся в чергах, поспілкуйтеся з ними. Встаньте на облік в 211 кабінеті, потім постійте в реєстратуру, звідти в чергу до терапевта, не забудьте пропустити громадян, яким «тільки спитати», потім бігом-бігом здавати кров в лабораторію – вона ж тільки до 10 ранку працює, а поки достояли чергу, вже 9:30.

Ви отримаєте не тільки якісну медичну допомогу, але ще і досвід приємного спілкування з добрими і чуйними людьми, з турботливим персоналом поліклініки. Ви знаєте, я радий, що вас внесли до списку санкцій. Ви зможете частіше виступати перед росіянами і збирати величезну касу грошей в «ДНР» і «ЛНР», а ще відвідати з концертами нових друзів РФ – Венесуелу, Зімбабве, КНДР та інші передові держави. Довгих вам років життя в Російській Федерації», — пише Сергій Свичкар, громадянин Російської Федерації.  

Loading...