Луценко: Ми повинні бути готові до поновлення широкомасштабних військових дій

Російська влада готує бунти в ряді великих українських міст, які планує реалізувати в березні-квітні 2015 року.

Джерело: Відомості

Про це в інтерв'ю 5 каналу заявив лідер фракції Блок Петра Порошенка Юрій Луценко, передає ЛIГАБiзнесIнформ.

«Ми вже в серпні місяці майже закінчили з сепаратистами, але регулярні війська колосальної країни стали абсолютно новим, небаченим викликом для всіх нас. Тим не менш, героїзм українських солдатів, нацгвардійців, волонтерів, мирних жителів, партизан зупинив цю армаду. Тепер включається план «Б». Це березень-квітень, коли Путін постарається організувати бунти в українській столиці, в Харкові, Одесі, в інших великих містах», — сказав він.

Луценко при цьому додав, що для цього будуть задіяні «свідомі і несвідомі агенти Кремля», а також — терористичні акти.

Глава фракції БПП підкреслив, що зараз ситуація ускладнюється тим, що на сьогоднішній день в Україні багато людей, які незадоволені владою.

«Але треба відрізняти, де владу критикують і навіть змінюють її якісь елементи, і там де роблять замах на знищення державності», — підкреслив політик.

Луценко зазначив, що якщо Києву вдасться запобігти загрозі бунтів у великих містах, то Росія може перейти й до широкомасштабної військової кампанії в Донбасі.

«Ми повинні бути готові в кінці квітня — початку травня до плану «С» — поновлення широкомасштабних військових дій на сході», — зазначив він.

Loading...