Ані Лорак розплакалася, відповідаючи на запитання про цькування в Україні (відео)

Ані Лорак розплакалася, відповідаючи на запитання про цькування в Україні (відео)

Ані Лорак вперше відверто розповість, як пережила рік цькування, скандалів і звинувачень. Співачка дала інтерв’ю для проекту Маші Єфросиніної.

Джерело: Відомості

Напередодні 8 березня Маша Єфросиніна представить свій новий проектна одному з українських телеканалів. Першою героїнею програми стане Ані Лорак — вона вперше відверто розповість про те, з чим їй довелося зіткнутися після хвилі народного гніву в Україні і численних звинувачень у відсутності патріотизму, розповідає Viva.

«Як ніби у мене вирвали хребет, на якому тримається моє тіло», — відповідає Ані Лорак на складне питання Маші Єфросиніної.

У мережі з'явився тизер інтерв'ю Ані Лорак. У ролику артистка каже, що її прекрасно сприймають і в Україні, і в Росії, і в Білорусі. А після фрази ведучої про те, що мільйони людей чекають, коли Ані Лорак скаже, що вона любить Україну, співачка не стримується і плаче.

«Ідея проекту народилася давно, і вона була в тому, щоб дати можливість публічним людям, у житті яких сталися непрості повороти долі, висловити всі ті емоції, які накопичилися в них після різних життєвих обставин, — розповідає про свій новий проект Маша Єфросиніна. — Кожен герой пережив щось своє, але всіх їх об'єднує одне — вони довго мовчали, а тепер вперше відверто розкажуть «про головне».

Так вийшло, що героїнями перших двох випусків проекту стали жінки. Ми довго спілкувалися, довго готувалися до зйомок, ми разом переживали. І я дуже рада, що їхні історії будуть почуті саме зараз, до жіночого свята 8 березня. Я дуже хотіла, щоб проект вийшов емоційним і, в першу чергу, відвертим». 

Loading...